Tgrt Haber

Son dakika! Metroda kadınlara bıçakla saldıran Emrah Yılmaz'ın cezası belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2022 11:10 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 12:10
Son dakika! Metroda kadınlara bıçakla saldıran Emrah Yılmaz'ın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Metroda kadınlara bıçakla saldıran Emrah Yılmaz, 4 ayrı suçtan 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak​ çekip öldürmekle tehdit eden şehir magandası Emrah Yılmaz'ın cezası belli oldu. Mahkeme, Yılmaz'a 4 ayrı suçtan 11 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verdi.

NE OLMUŞTU?

24 Kasım 2021 tarihinde Kadıköy-Tavşantepe hattındaki metroda meydana gelen olayda, şehir magandası Emrah Yılmaz, tartıştığı Senanur Damgacı ve annesi Nilgün Mihdiye Damgacı'yı bıçakla ölüm tehditi ve hakaretlerinin ardından tutuklanmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Yılmaz hakkında "Silahla kasten yaralamaya teşebbüs", "Kasten yaralama", "Hakaret", "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit" ve "Zincirleme şekilde silahla tehdit" suçlarından toplamda 6 yıl 7 aydan 18 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...