Tgrt Haber

Kadıköy’de 10 katlı binada korkutan yangın

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ocak 2024 10:28 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 10:32

Kadıköy’de on katlı bir apartmanın yedinci katındaki dairede yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy’de Göztepe Mahallesi Tanzimat Sokak üzerinde bulunan 10 katlı binanın yedinci katındaki dairede sabah saatlerinde yangın​ çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesiyle yangın​ kontrol altına alınırken, üst kattaki evde balkondan yardım isteyen bir kişi, itfaiye tarafından alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. 8’inci katta oturan ve dumandan etkilenen baba, anne ve çocuk olmak üzere 3 kişi de itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkarılarak ambulansa götürüldü. Dumandan etkilenen vatandaşlar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yangının çıktığı evde ise maddi hasar meydana geldi.

Yangın​ hakkında konuşan Cem Gürbay, “Binadan dumanlar çıkıyormuş. İtfaiye de hemen yanda olduğu için müdahaleyi hemen yaptılar. 3 kişi dumandan etkilenmiş onları da hastaneye kaldırdılar” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...