Tgrt Haber

Kadıköy’de sokak ortasında dehşet: 30 yıllık arkadaşına 13 el ateş açtı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2022 10:55 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 11:05

İstanbul’da bir vatandaş kendisine ait iş yerinde çalıştığı esnada 30 yıllık arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı. 13 el ateşin hedefi olan şahıs kanlar içinde yerde kalırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

İstanbul Kadıköy’de geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda 41 yaşındaki Şener Över kendisine ait iş yerinde çalıştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle dükkanına gelen 30 yıllık arkadaşı Mustafa Gübül tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bir süre uzaktan takip ettiği arkadaşını dükkana girdikten sonra vuran saldırgan 13 el ateş açtı.

40 GÜN BOYUNCA YOĞUN BAKIMDA KALDI

Saldırgan Gübül hızla olay yerinden kaçarken yaralanan şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Över, 40 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Vücudundaki 1 kurşunla tedavisi devam eden Över’in eşi Gamze Över saldırganın yakalanmasını isteyerek, ikili arasında herhangi bir husumet olmadığını belirtti. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...