Tgrt Haber

Kadıköy'de can pazarı! 3 katlı bina yandı: Korkuluklardan düşen kadın öldü, eşi yaralandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
21 Ağustos 2023 07:47 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 07:59

Kadıköy'de 3 katlı bir binada çıkan yangından kurtulmak için çıktığı korkuluklardan düşen kadın hayatını kaybetti. Olayda kadının eşi de yaralanırken, kızları da dumandan etkilendi.

Kadıköy'de sabaha karşı 3 katlı bir binada çıkan yangın​ bir aile trajedisine neden oldu. Yangından kurtulmak için çıktığı korkuluklardan düşen kadın hayatını kaybederken, eşi yaralandı. Çiftin kızı da dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

ÇARDAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜLER

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay 04.15 sularında Acıbadem Mahallesi Tekin Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binada meydana geldi. Gelen bilgilere göre binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlerin tüm evi sarmasıyla kurtulmak için korkuluklardan aşağı sarkan Cemil A. ve eşi Hatice A. daha fazla tutunamayarak aşağıdaki çardağın üzerine düştü. Cemil A. düşmenin etkisiyle yaralanırken durumu ağır olan Hatice A. hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin kızları Şeyma A. kendi çabaları ile merdivenden inerken dumandan etkilenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yaralı olan Cemil A 'nın da Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın söndürüldü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Olayla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Ahmet Ş. "Yangın bayağı alevliydi. En üst katta, dubleks denilen yer yanıyordu. Kadının kendini attığını gördük. Demirlere asılı vaziyetteydi" dedi.

Konuyla ilgili konuşan diğer mahalle sakini Cüneyt Ö. "İşten geliyordum. Bu alev zaten Dörtyol’a kadar görünüyordu. Ben de iş çıkışında polis arabalarının peşine düştüm. Kadın, amcanın dediği gibi asılıymış. Asılı görmüşler yani kendini bırakırken. Çok yüksek bir alev vardı, öyle böyle değildi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...