Tgrt Haber

Kadıköy'de dron gördü affetmedi! "Haberlerde görüyordum başıma geldi sosyal medyada izleriz" dedi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
05 Ocak 2024 13:14 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 13:27

Kadıköy'de yaya geçidinde yayalara yol vermeyenler dronlara yakalandı. Yol vermediği için ceza alan bir sürücü şaşkınlığını dile getirdi.

 Kadıköy'de sivil trafik ekipleri, dron​ yardımıyla trafik denetimi​ gerçekleştirdi. Bu denetimler sırasında yayaya yol vermeyen sürücü,” Haberlerde hep görüyordum başıma geldi. Sosyal medyaya atın da izleyelim” dedi.

Kadıköy'de yayalara geçiş hakkı vermeyen sürücülere yönelik dron destekli denetim gerçekleştirildi. İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğün ekipleri ve sivil trafik polisleri, Söğütlüçeşme Caddesi'ndeki yaya geçidinde denetim noktası oluşturdu. Uygulamada yaya geçidini kullananlara geçiş üstünlüğü vermeyen sürücüler dronla tespit edildi. Yayalara yol vermediği belirlenen 7 sürücüye 21 bin 945 lira para cezası kesildi.

Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri tarafından yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetim yapıldı. Denetimlere dron ile havadan da destek verildi. Denetimlerde yayalara öncelik vermediği tespit edilen araç sürücülerine ceza yazıldı.
Yayaya yol vermediği için 3 bin 135 TL ceza yiyen sürücü Ayhan Çoban, ceza sürücüleri hep haberlerde izlediğini söyleyerek,” haberlerde görüyordum başıma da geldi. Yayayı geç fark ettim. Sosyal medyaya atın da izleyelim. Yapacak bir şey yok denetimler doğru bir şey. Allahtan emniyet kemeri takılıydı. Yoksa ondan da ceza yerdik” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...