Tgrt Haber

Son dakika: Kadıköy'deki özel yat limanında yangın çıktı!

02 Ocak 2023 05:32 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 06:49

Son dakika haberi: İstanbul Kadıköy Caddebostan'da özel yat limanında bulunan 6 tekne yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahalede bulunurken yangının elektrik kontağından kaynaklı çıktığı iddia edildi.

İstanbul​ Kadıköy'de sabahın erken saatlerinde Caddebostan​ yat limanında yangın​ çıktı. İddiaya göre elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tekneler alev topuna döndü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yanan teknelere kısa sürede müdahale edilirken yangının diğer teknelere sıçramaması için tekneler güvenli bölgeye çekildi. Yangın sonrasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekiplerin soğutma çalışmaları sürerken 6 teknenin kullanılamaz hale geldiği belirlendi. 

YARALI VEYA CAN KAYBI YOK

Yangının meydana geldiği limanda bekçi olarak çalışan Atilla Yalın "Saat 05.00 sularında görev bölgemde duruyordum. Yan taraftaki iş arkadaşımın yerinde olmadığını gördüm. Kulübeden çıkınca baktığımda tekneler alev almıştı. İtfaiye ekiplerimiz sayesinde yangına müdahale edildi. Yaralımız ve can kaybımız yok. Yangının sebebi elektrik kontağı olduğu belirtildi. Şu ana kadar 6 teknemiz yandı." dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...