Tgrt Haber

Kadıköy’deki polise saldırıda 'PKK' izi! Suç kaydı ortaya çıktı...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 May 2023 13:23 - Güncelleme : 22 May 2023 13:28

Kadıköy Moda sahilinde önceki gün yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız eden kişiler polise saldırdı. 4 şüpheli gözaltına alınırken şahıslardan birinin PKK propagandası yapmaktan suç kaydı ortaya çıktı.

Moda Sahili’nde yüksek sesle müzik açarak çevreyi rahatsız eden grubu polis​ ekipleri uyardı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre ancak uyarıları ciddiye almayan grup kendilerini bir kez daha ikaz eden polise saldırdı. Olayda bir polisin sağ kemiği kırılırken 4 şahıs kısa sürede gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden birinin “PKK propagandası yapmak” suçundan diğerinin ise "Resmi belgede sahtecilik"ten sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

POLİSE ÖNCE SÖZLÜ SONRA FİZİKİ SALDIRI…

Olay, önceki akşam saat 19.00 sıralarında Kadıköy ilçesine bağlı Moda sahilinde meydana geldi. İddialara göre polisler, çevreyi rahatsız ettikleri için uyardıkları ve kimlik kontrolü yapmak istedikleri bir grubun önce sözlü ardından da fiziki saldırısına uğradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kafkas kartalı22 Mayıs 2023 19:34

Yaşasın asker polis var olsun devlet

Sonraki Haber Yükleniyor...