Tgrt Haber

Kadın girişimci Öznur Karaman yenilikçi projesi Taşımacım’ı anlattı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 17:28 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 18:55
Kadın girişimci Öznur Karaman yenilikçi projesi Taşımacım’ı anlattı

Çok özel bir uygulama olan ve kullanıcıların kısa sürede sabit fiyatla taşıma hizmeti almalarına olanak tanıyan Taşımacım ile adını duyuran kadın girişimci Öznur Karaman ve genç yazılımcı Ulaş Karakişi, sıra dışı projelerinin kısa sürede Türkiye’nin pek çok bölgesini kapsayacak şekilde genişleyeceğini düşünüyorlar. 

Yenilikçi bir fikir ile yola çıktıklarının altını çizen Öznur Karaman, projeleri hakkında daha detaylı açıklamalarda bulundu:

“Taşımacım ile hem sürücüleri hem de müşterileri bir araya getiriyoruz. Asya ülkelerinde bu tarz uygulamalar mevcut. Bizdeki Asya ülkelerinde kullanılan uygulamalardan çok daha basit ve kullanımı daha fonksiyonel. Kullanıcı, taşınmasını istediği eşyaların bulunduğu adresi sistem üzerinden ekliyor. Eğer gerekli ise kapıdan kapıya yardım seçeneğimiz var. Ayrıca kullanıcılar eşyalarına refakat edebiliyor. Aynı zamanda farklı ödeme seçeneklerimiz bulunduğundan, kullanıcılar ödemelerini çok daha pratik bir şekilde yapabiliyorlar. Uygulama üzerinden anında fiyatlandırma yapılarak vakit kaybını da önlemiş oluyoruz. Bizim amacımız kullanıcıların eşyalarının çok daha hızlı ve kolay bir şekilde taşımasını sağlamak.”

Kadın girişimci Öznur Karaman yenilikçi projesi Taşımacım’ı anlattı

“Taşımacım ile Taşıma Hizmetlerine Cepten Ulaşmayı Mümkün Kılıyoruz”

11 yaşında ilk oyununu geliştiren ve 18 yaşında çok özel bir proje içerisinde yer almayı başaran Genç Yazılımcı Beha Ulaş Karakişi, Taşımacım ile taşıma hizmetlerinin kolayca yapılabileceğini belirtti. 

Kadın girişimci Öznur Karaman yenilikçi projesi Taşımacım’ı anlattı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karakişi, “Açıkçası Taşımacım ile temel amacımız kullanıcıların eşyalarını A noktasından B noktasına pratik bir şekilde taşıyabilmelerini sağlamak. Böyle bir taşıma işlemi, bireysel olarak zorlayıcı olabiliyor. Biz, insanların bu konudaki kaygılarını gidermek istiyoruz. Ayrıca birçok ülkede bulunan bu uygulamanın Türkiye’de de kullanılmasını ve uygulamanın avantajlarından yararlanılmasını arzuluyoruz. Teknolojiyi hayatımızı kolaylaştırmak için kullanabilirsek zamandan ve maliyetten tasarruf edebiliriz. Temel amaçlarımızın bunlar olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Kaynak: https://tasimacim.com

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...