Tgrt Haber

İzleyenleri şaşkına çeviren anlar: Kadınlar çocuklarıyla birlikte ev basıp, sopalarla saldırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2023 10:25 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 10:58

Adana’da bir grup kadın ve çocuk, husumetli oldukları akrabalarının evini bastı. İzleyenlerin büyük bir şaşkınlık yaşadığı görüntülerde, kadın basıp taş ve sopalarla camlarını kırdığı anlar saniye saniye görüntülendi.

Adana​'nın Yüreğir​ ilçesinde 50 yaşındaki Levent Vahide Kükrek, evine iki kızını gelin verdiği ve bir kızlarını gelin aldığı akrabalarından bir grup kadın, çocuklarla baskın yaptı.

GÖZLERİ DÖNMÜŞCESİNE SALDIRDI

Eve gelen kadın ve çocuklar taş ve sopalarla camları kırdı. Gözü dönen kadınlar güvenlik kamerasını bile kırmaya çalıştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

"ŞİMDİ ÇOK KORKUYORUM"

Olayda çok korktuğunu ve polise giderek şikayetçi olduğunu belirten Vahide Kükrek, “Bize saldırınlar akrabamız oluyor. Gelmişler taşlarla, sopalarla her yeri kırmışlar. Bu sırada oğlum evdeydi o da kapıyı kilitlemiş de kurtulmuş. Ben şimdi çok korkuyorum” dedi.

İzleyenleri şaşkına çeviren anlar: Kadınlar çocuklarıyla birlikte ev basıp, sopalarla saldırdı

"OĞULLARININ ÖLÜMÜNDEN BİZİ SORUMLU TUTUYORLAR"

Kendilerine saldırının sebebini anlatan Kükrek, kızı İde'nin bundan 3 ay önce kendilerini evden kovduğunu, bu duruma dayanamayan eşi Halil'in de intihar ettiğini ileri sürerek, “Oğullarının ölümünden bizi sorumlu tutuyorlar. Bizim hiç alakamız yok. Bu nedenle sürekli bize saldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...