Tgrt Haber

Kadınlar gününde öldürülen doktorun çocuklarıyla son görüntüleri... Katilin soğukkanlılığı 'pes' dedirtti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2024 12:27 - Güncelleme : 10 Mart 2024 14:55

Adana'da ayrıldığı asker eşi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen doktor Feray Kaplan'ın çocuklarıyla birlikte son görüntüsü ortaya çıktı. Katilin ise dakikalar sonra soğukkanlılıkla olay yerinden ayrıldığı görüldü.

Çukurova​ ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Gaziantep​ Nizip Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, Gaziantep'e kendisini ziyarete gelen annesi Eda'yı (65) evine bırakmak için kızı Asya (12) ve oğlu Aliş (4) ile birlikte Adana​'ya geldi.

SON GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Apartmana geldiği sırada Feray Balkan, 1 sene önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı astsubay eşi Seçkin E.'nin apartman çevresinde kendisini beklediğini fark etti. Feray Balkan'ın çocuklarıyla apartmana girdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.Kadınlar gününde öldürülen doktorun çocuklarıyla son görüntüleri ortaya çıktı: Katilin soğukkanlılığı 'pes' dedirtti - 1. Resim

EŞİNİ VURDUKRTAN SONRA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Eski karısı ve çocuklarının apartmandan girdiği gören Seçkin E. ise peşlerinden içeri girdi. Çocukları yukarı gönderen anne Balkan, eski eşi Seçkin E. ile konuşmaya başladı. Konuşmanın ardından asansöre yönelen Balkan, Seçkin E. tarafından sırtından ve kulağının arkasından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı ise hiçbir şey olmamış gibi cep telefonuyla konuşarak olay yerinden ayrıldı.

KATİL YAKALANDI 

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Seçkin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...