Tgrt Haber

Kadınlara yangın tüpüyle saldıran üç kişi yakalandı

25 Temmuz 2023 18:15 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 18:20

İstanbul'da kaldırımda bekleyen kadınlara yanlarından geçen üç rkek yangın tüpüyle saldırdı. Kaldırımda duran kadınların yanına arabayla yaklaşıp 'Çalışıyor musunuz?' diye soran şahıslar yangın tüpünün içindeki basınçlı karbondioksit gazını yüzlerine sıktı. Çirkin olaya imza atan üç şüpheli yakalandı. 

İstanbul Fatih'te kaldırımda bekleyen 3 kadına, otomobiliyle yanlarından geçen şahıslar tarafından çirkin bir saldırı gerçekleşti.

Çapa’da otomobil ile seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara “Çalışıyor musun?” dedikten sonra yangın tüpü sıkarak saldırdı. Şahıslar o anları sosyal medya hesaplarından, "Semti böceklerden arındırıyoruz" sözleriyle paylaştı. 

ŞÜPHELİLER YAKALANDI 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Fatih​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sosyal medyada “kadına tüplü saldırı” başlıklı paylaşılan görüntüler ile ilgili olarak şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlattı. 

onuya ilişkin çalışmalar çerçevesinde kadınlara saldıran şüphelilerin Kemal K. (24), Oğuzhan K. (25) ve Ebru Y.( 23) oldukları belirlendi. Kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheliler Şehremini Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...