Tgrt Haber

Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete çökertildi: 12 gözaltı

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Aralık 2022 10:55 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 11:04
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete çökertildi: 12 gözaltı

Bursa merkezli 3 ilde, kadınlara zorla fuhuş yaptıran çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelileri takibe alan polis ekipleri, zanlıların telefonda "yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuklarını tespit etti.

Bursa​ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Bursa Emniyet Müdürlüğü​ Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takipte, fuhuş şebekesinin Bursa başta olmak üzere 3 ayrı ilde faaliyet gösterdiği belirlendi. 

Üç ilde eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştiren polis ekipleri, 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda fuhşa zorlandıkları öne sürülen 13 yabancı uyruklu kadın da koruma altına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda kadınlara ait pasaportlar, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 21 bin lira ve telefonlar da ele geçirildi.

"YENİ ARAÇLARIMIZ GELDİ" ŞİFRESİYLE KONUŞMUŞLAR

Polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda örgütün telefonda "yeni araçlarımız geldi" şifresiyle konuştuklarını tespit etti.

Öte yandan, zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ve yabancı uyruklu kadınların da işlemleri sonrası sınır dışı edileceği öğrenildi.

Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete çökertildi: 12 gözaltı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...