Tgrt Haber

Kadınların kavgası güvenlik kamerasına böyle yansıdı

26 Aralık 2018 16:12
Kadınların kavgası güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde üç kadın arasında çıkan ve kavgaya dönen tartışma anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların kadınları ayırmakta güçlük çektiği ve polis ekiplerini çağırdığı kavga esnasında bayılan bir kadın ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Olay, üç gün önce Erenler ilçesi Yunus Emre Parkı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isimleri henüz öğrenilemeyen üç kadın arasında tartışma yaşandı. Küfür ve hakaretlerle büyüyen tartışma sonrasında kadınlar sokak ortasında birbirine girdi. Çevredeki vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırmak istedi ancak zorluk çekince durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavga sırasında kadınlardan biri yere düşerek fenalık geçirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince baygın kadın Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ise kavgaya karışan kadınların ifadelerini almak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nur Kula25 Temmuz 2022 06:16

Teyze, anne tutuklanıp cezası en ağır şekilde verilmeli. Devlet çocuğa sahip çıkmalıdır. Canilerin yaptıkları görmemezlikten gelinmemelidir. Bu bir insanlık suçudur.

Burcin24 Temmuz 2022 23:20

Bunu yapan insan olamaz sabi bir çocuk günah deliriyorum şuan bu kişi bunu yapan kim bu şahısı yayınlayıp ifşa edilmesi gerek ve sağlıklı birimi oraya o şekilde yazı yapistirdina mahkemeden adaletten bahsediyorsa gayet bilincliii fakat caniiii ceza alsin

Emirbey24 Temmuz 2022 23:09

Annesi kayip ihbari vermis zaten bu serefsizler kardesinin cocugunu kacirip esir almis bir nevi saklamislar ondan annesine gerii iade edilmis cocuk

Filiz24 Temmuz 2022 22:59

Çocuğun hastanede belirli bir süre bakılıp vücudunun toparlanması ve kaldığı sürece de psikolojik destek alması gerekmez miydi? Bence annesine verilmesi de yanlış.

Ayse24 Temmuz 2022 22:22

Madem.annesine verildi bu çocuk peşini birakmamalisiniz.ve verilmekteki amaç ne çocugun hali içler acısı.Yazik.gunah degilmi yeter artık cocukalrimiza bebeklerimize dokundurmayin en ağır cezayı hak ediyorlar.

Bahar24 Temmuz 2022 17:18

Çocuk neden tekrar anneye verildi keşke bir muddet devlet korumasında olsaydi

Berna24 Temmuz 2022 16:08

Annesine geri vermekteki amaç nedir ? Kadın bakmamış zaten çocuk mahvolmuş günah değil mi ?

Sonraki Haber Yükleniyor...