Tgrt Haber

Kadınların sokak ortasında çığlık çığlığa kavgası kamerada!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 13:03 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 13:16

Konya'da sokak ortasında kavga eden kadınlar tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Karatay​ ilçesi Sedirler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında önceden husumet bulunan iki grubun karşılaşınca olanlar oldu. İki taraf arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 10 kişilik grup​, tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEKME VE TOKATLAR HAVADA UÇUŞTU 

Görüntülerde, iki grubun karşılaşması üzerine tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı ve taraflardan birinin yere düşmesi sonucu bir kişinin üzerinde yumruklarken diğer kişinin ise tekme attığı görülüyor. Kavganın yoldan geçen bir otomobilden inen 2 kişinin araya girmesiyle son bulduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...