Tgrt Haber

Kafa kafaya facia! Eskişehir'de TIR'la kamyonet çarpıştı: Ölü ve yaralılar var 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Aralık 2023 22:21 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 22:34

Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunda TIR ile kamyonetin kafa kafaya girdiği kazada çarpışmanın etkisiyle iki araç da yoldan çıktı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun meydana gelen trafik kazasında, kamyonet​ ve TIR​'ın kafa kafaya çarpışması sonucunda iki kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan Murat Parla (38) yönetimindeki 03 AEJ 994 plakalı kamyonet ile Eskişehir istikametine giden Rıdvan K. (37) idaresindeki 03 AER 574 çekici plakalı tır arasında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıkarak tarlaya uçtu.

KAMYONETTEKİ İKİ KİŞİ ÖLDÜ!

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Murat Parla ile birlikte araçta bulunan Şükrü Kaplan'ın (45) hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan TIR sürücüsü Rıdvan K. ile yanındaki yolcu Salih K. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, hayatını kaybeden Murat Parla ile Şükrü Kaplan’ın cenazeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...