Tgrt Haber

Kafe önünde silahlar konuştu: 2'si kadın 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Haziran 2023 23:26 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 23:31

Samsun'da bir kafenin önünde silahlı saldırıya uğrayan 2'si kadın 3 kişi kanlar içinde yere yığıldı. Yaralanan bir genç, saldırganın elinden tüfeği alarak yanındakileri ölümden kurtardı.

Samsun​'un İlkadım​ ilçesinde bulunan bir kafenin önünde meydana gelen olayda, işletmenin sahibinin oğlu M.T., aralarında husumet bulunan C.D. ve E.D. adlı kadın ile T.A.'ya pompalı tüfekle ateş açtı.

AİLESİNİ ÖLÜMDEN KURTARDI

3 kişi çeşitli yerlerinden vurularak hastanelik olurken, olayda eşi, kız kardeşi ile arkadaşı yaralanan F.D. adlı genç ise saldırganın üzerine atlayarak elindeki tüfeği alıp, ailesini ölümden kurtardı.

TÜFEĞİ SALDIRGANDAN ALDIĞI ANLAR KAMERADA

F.D.'nin olaya müdahalesi ve tüfeği saldırgandan alma anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırgan M.T. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...