Tgrt Haber

Kağıthane'de gecekonduda yangın! Alevler yan binaya sıçradı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ocak 2023 12:30 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 16:01

Son dakika haberi: İstanbul Kağıthane’de öğle saatlerinde boş bir gecekondunun çatısı bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir aracın hatalı parkı nedeniyle bölgeye geç ulaşan itfaiye ekipleri yan binalara sıçrayan alevleri güçlükle söndürdü. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​ Kağıthane’de öğle saatlerinde boş bir gecekondunun çatısı bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar hemen durumu itfaiye​ ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, sokakta yanlış park nedeniyle müdahale etmekte geciktiği yangına dakikalar sonra yetişebildi.

YANLIŞ PARK İTFAİYEYİ GECİKTİRDİ

Ekipler olay yerine ulaşmaya çalıştığı esnada alev alevler yandaki iki binaya da sıçradı. Dakikalar sonra olay yerine ulaşabilen itfaiye ekipleri, yangına dört bir yandan müdahale etmeye başladı. Alev alev yanan gecekondunun çatısındaki yangın söndürülürken, yan binalardaki yangın da dakikalar süren çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Kağıthane'de gecekonduda yangın! Alevler yan binaya sıçradı

MAHALLELİ BÜYÜK PANİK YAŞADI

Ekiplerin soğutma çalışması yaptığı yangınla ilgili mahalleli de büyük panik yaşadı. Sokağa dökülen vatandaşlar çalışmaları tedirginlikle izlerken, polis ekipleri de güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Gecekondunun alev alev yandığı anlar da kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...