Tgrt Haber

Kağıthane’de iş adamına suikast: Susturuculu silahla vurdular!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ağustos 2024 01:19 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 09:09
Kağıthane’de iş adamına suikast: Susturuculu silahla vurdular!

Kağıthane’de Filistinli iş adamına susturuculu silahla suikast düzenlendi. Saldırıda 1 Filistinli hayatını kaybetti, ağır yaralanan 2 Filistinli ise hastaneye kaldırıldı. Saldırı sonrası şüpheli olay yerinden kaçtı. İşte sokak ortasındaki saldırının detayları...

Kağıthane​ Hamidiye Mahallesi’nde Filistinli​ olduğu öğrenilen iş adamına kişi veya kişiler tarafından susturuculu silahla silahlı saldırı düzenlendi. 

Saldırıda araçta bulunan bir Filistinli susturuculu silahla vurularak hayatını kaybederken, kurşunların hedefi olan 1 Filistinli ve koruması ise yaralandı. 

İŞ ADAMININ DURUMU AĞIR

Hastaneye kaldırılan iş adamının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası şüpheli veya şüphelilerin olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Kağıthane’de iş adamına suikast: Susturuculu silahla vurdular! - 1. Resim

Saldırı nedeniyle polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı. Onlarca kurşunun sıkıldığı saldırıda olay yeri inceleme ekipleri, çevrede ve otomobilde uzun süre incelemede bulundu. Yapılan incelemelerde, olay yerinde susturucu takılmış bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulundu. İncelemelerin ardından A.K.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada, "18.08.2024 Pazar günü saat 22.30 sıralarında Kağıthane ilçemizde meydana gelen silahlı saldırı neticesinde yabancı uyruklu A.K. (1994) isimli şahıs hayatını kaybetmiş, şahsın arkadaşı F. M. isimli yabancı uyruklu şahıs da ağır yaralanmıştır. Saldırıda A.K.’nin koruma görevlisi E.K. de ayağından yaralanmıştır. Olay yerinde yapılan incelemede saldırıda kullanıldığı düşünülen susturucu takılmış bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulunmuştur. Saldırıda yaralanan 2 kişinin tedavisi, kaldırıldıkları hastanede devam etmektedir. Olayın failinin yakalanmasına yönelik geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...