Tgrt Haber

Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşet saçtı! Ölü ve yararılar var 

09 Ocak 2023 21:54 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 22:07
Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşet saçtı! Ölü ve yararılar var 

İstanbul Kağıthane'de motorsikletli bir saldırgan akşam saatlerinde dehşet saçtı. Sosyal medyadan çıkan bir tartışma sonucunda ortaya çıktığı iddia edilen olayda, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 

Kağıthane’de motosikletli saldırganların akşam saatlerinde açtığı açtığı ateş​ sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri motosikletteki 2 saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. 

KAVGA İÇİN RANDEVULAŞTI

Kağıthane​ 4. Levent Emniyetevleri Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, sosyal medyadan bir şahısla tartıştığı iddia edilen Cihan Ö., randevulaştıktan sonra akşam saatlerinde buluşma noktasına gelerek beklemeye başladı. Bir süre burada bekleyen Cihan Ö.’ye motosikletle seyreden iki saldırgan tarafından silahla ateş açıldı. Olayda Cihan Ö., olay esnasında yoldan geçen Cihan H. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Cihan Ö. ve Cihan H.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, üstünden kimlik çıkmadığı için belirlenemeyen kişi ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS SALDIRGANIN PEŞİNE DÜŞTÜ 

Öte yandan olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda kimliğini tespit eden polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...