Tgrt Haber

İstanbul Kağıthane'de motosikletli şahıs sokak ortasında kurşun yağdırdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2022 13:02 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 13:07

Kağıthane’de meydana gelen olayda motosikletle gelen şahıs kaldırımda yürüyen adama kurşun yağdırdı. Olay yerinden hızlıca kaçan saldırganın açtığı ateşle yere düşen adamın o anlarını kameralar kayıt altına aldı. Saldırıdan yaralı olan kurtulan ve hastaneye kaldırılan adamın 25 ayrı suçtan dosyası olduğu öğrenildi.

İstanbulKağıthaneHamidiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda Cihan B. kaldırımda yürüdüğü sırada motosikletli bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Motosikleti ile gelen saldırgan defalarca Cihan B.ye ateş açarken ayaklarından vurulan talihsiz adam ise kaçarak kaldırıma oturdu. Saldırıya ilişkin görüntüler ortaya çıkarken ayağa kalkan gencin bir süre sonra tekrar düştüğü görüldü.

VURULAN ADAMIN SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Çevredekilerin ihbarı sonucunda polis ekipleri çevrede önlemlerini arttırdı. Yaralı adam hastaneye kaldırılırken farklı suçlardan 25 adet kaydı olduğu öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, saldırganın kimliğini tespit ederek yakaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...