Tgrt Haber

Kahraman PÖH'ten yürek titreten sözler: Sol gözüm vatana feda olsun

16 Mart 2017 23:33
Kahraman PÖH'ten yürek titreten sözler: Sol gözüm vatana feda olsun

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy Mahallesi'nde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan Polis Özel Harekât (PÖH) Memuru Yavuz Gündoğdu'yu ziyaret etti. Bakan Işık ve Kahraman PÖH memuru arasında duygusal konuşmalar yaşandı...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı, Koruköy Mahallesi'nde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi Üçtaş Köyü Nüfusuna kayıtlı Polis Özel Harekât (PÖH) Memuru Yavuz GÜNDOĞDU'yu hastanede ziyaret etti.

17 Şubat'ta saat 15.10 sıralarında Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Koruköy Mahallesi'nde yapılan aramada bir evin 7 metre altındaki 3 odalı sığınaktaki teröre teslim ol çağrısına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada yaralanan Özel Hareket Polisi ve Tim sorumlusu Yavuz GÜNDOĞDU olay anını anlatırken Bakan Işık ve yanındakilerin gözleri doldu.

Kahraman PÖH'ten yürek titreten sözler: Sol gözüm vatana feda olsun

'Hastaneden bir arzunuz bir isteğiniz var mı?' diye soran Bakan Işık'a Polis Özel Harekât (PÖH) Memur Gündoğdu 'sağolsunlar Allah razı olsun, her istediğimizi yapıyorlar. Biz zaten vatana hizmet için yola çıktık. Daha öncede yaralanmıştım. İyileştikten sonra tekrar göreve çıktım. Son girdiğimiz çatışmada pusuya düşürüldük. Vücuduma 5 kurşun isabet etti. Sol güzümü kaybettim. Vatana feda olsun" diye cevap verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
vscf17 Mart 2017 14:51

Sizlerin hakkı ödenmez. Bizler sizlerin sayesinde rahat uyuyoruz. Allah acil şifalar versin.

Sonraki Haber Yükleniyor...