Tgrt Haber

Son dakika! Kahramanmaraş'ta üç can daha kurtarıldı: 11 yaşındaki Nehir ile anne ve babası da enkazdan sağ çıkarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2023 16:10 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 18:35

Son dakika haberi: Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmaları sırasından enkazdan 11 yaşındaki Nehir, sağ olarak çıkarıldı. Bilinci açık olan ve kendisine ulaşıldığında su isteyen küçük kız ambulansa bindirilirken, ismini soran ekiplere Nehir Narlı cevabını verdi. Nehir'in kurtarılmasından dakikalar sonra anne ve babası da enkazdan sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ felaketinde saatler geçtikçe acı bilanço ağırlaşıyor. Türkiye​'yi hüzne boğan felakette binlerce bina yerle bir oldu. Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Diyarbakır, Mersin ve birçok ilde hissedilen şiddetli sarsıntının ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil...  

123. SAATTE MELİSA ÜLKÜ'NÜN İNANILMAZ KURTULUŞ 

Kahramanmaraş Elbistan’da annesiyle gittiği markette 7,6'lık ikinci depreme yakalanan ve enkaz altında kalan 23 yaşındaki Melisa Ülkü, ekiplerin olağanüstü gayreti sonucu 123. saatte sağ olarak kurtarıldı. Kendisine hayat üçgeni oluşturan ve boşluktan çıkamayınca montunu kurtarma ekiplerine teslim eden Melisa Ülkü’nün ilk isteği ise su oldu. 

İLK İSTEĞİ SU OLDU

Bilinci açık olan ve kendisine ulaşıldığında su isteyen küçük kız ambulansa bindirilirken, ismini soran ekiplere Nehir Narlı cevabını verdi. Küçük kız ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Son dakika! Kahramanmaraş'ta üç can daha kurtarıldı: 11 yaşındaki Nehir ile anne ve babası da enkazdan sağ çıkarıldı

ANNE VE BABASI DA SAĞ ÇIKARILDI

Arama-kurtarma ekiplerinin enkazdaki çalışmalarını devam ediyor. Bölgedeki son gelişmeleri anlatan TGRT Haber muhabiri Paşa Alyurt'un aktardığı bilgilere göre, Nehir'in çıkarıldığı enkazda iki kişiyle daha iletişime geçildiğini aktardı. Nehir'in annesi Şule ve babası Derviş Narlı da enkazdan sağ çıkarıldı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM BÖLGELERİNDEN CANLI YAYIN

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...