Tgrt Haber

Kahramanmaraş'ta feci kaza! Belediye otobüsü ile halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 9 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2023 17:27 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 17:32

Kahramanmaraş'ta özel halk otobüsü ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Feci kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, 9 kişinin yaralandığı bildirildi.

Türkiye, sabah saatlerinde Amasya​'da meydana gelen otobüs faciasıyla sarsılırken, bir kaza haberi de Kahramanmaraş​'ta meydana geldi. Dulkadiroğlu​ ilçesinde halk otobüsü ile belediye otobüsünün çarpışmasıyla oluşan kazada çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre kaza, Karacasu Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. M.D. idaresindeki 46 BH 351 plakalı belediye otobüsü ile B.B. idaresindeki 46 H 0177 plakalı özel halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

Kahramanmaraş'ta feci kaza! Belediye otobüsü ile halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 9 yaralı

9 KİŞİ YARALI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada belediye otobüsünün sürücüsü ile otobüslerdeki yolcu konumunda bulunan 9 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Kaza sonrası olay yerine intikal eden polis ekipleri kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...