Tgrt Haber

Kahramanmaraş'ta hastanede dehşet! Pompalı tüfekli kadın çalışanları rehin aldı: Sebebi hayrete düşürdü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ekim 2024 21:50 - Güncelleme : 06 Ekim 2024 00:09

Kahramanmaraş'ta bir kadın hastaneyi elinde pompalı tüfekle bastı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine giden kadın elinde tüfekle dehşet saçtı. Sebebi sorulduğunda ise anlattıkları hayrete düşürdü. Çalışanların korku dolu anları kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde rehine krizi yaşandı. Eline pompalı tüfek alan bir kadın hastaneyi basarak çalışanları rehin aldı. 45 yaşında olduğu öğrenilen B.G. isimli kadın bağırıp tehditler savurdu. Kadının bunu yapma sebebi ise şaşırttı. 

Kahramanmaraş'ta hastanede dehşet! Pompalı tüfekli kadın çalışanları rehin aldı: Sebebi hayrete düşürdü - 1. Resim


SEBEBİ İNTİHAR EDEMEMESİYMİŞ!

Polis ekipleri pompalı tüfekli kadını ikna ederek etkisiz hale getirip yakaladı. Korku dolu anlar bir sağlık çalışanı tarafından kayda alındı.

Olay sonrası kadın gözaltına alındı. Kadının ilk ifadesinde, intihar edemediği için kendisini öldürtmeye çalıştığını söylediği öğrenildi.
Polisin olay sonrası incelemesi sürüyor.

Kahramanmaraş'ta hastanede dehşet! Pompalı tüfekli kadın çalışanları rehin aldı: Sebebi hayrete düşürdü - 2. Resim


SAĞLIK BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı kadının gözaltına alındığını duyurduğu sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

"Sağlık Bakanlığı olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız. Hastanede görevli sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlık çalışanları şifa dağıtan, dertlere derman olmaya çalışan adanmış insanlardır. Sağlık Bakanlığı olarak şiddete karşı toleransımız yok!"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...