Tgrt Haber

Kahreden haberler peş peşe geldi! 15 ölü, 13 yaralı

10 Haziran 2016 15:48
Kahreden haberler peş peşe geldi! 15 ölü, 13 yaralı

Bugün yine trafik kazası haberleri peş peşe geldi. Konya, Ankara ve Kilis'te meydana gelen trafik kazalarında 3'ü öğrenci 15 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı...

Konya’nın Ereğli ilçesinde TIR ile minibüsün çarpışması sonucu 10 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada minibüste hayatını kaybedenlerin taziyeden döndükleri öğrenildi.  Kaza, saat 08.00 sıralarında Ereğli Konya Karayolu’nun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den taziyeden dönen ve Şanlıurfa’ya gidenleri taşıyan Faruk Peltek (47) idaresindeki 63 F 1036 plakalı minibüs, bakım çalışması olan yolda hatalı solama yapınca, karşı yönden gelen Eser G. yönetimindeki 42 EJB 02 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç da şarampole devrildi. Hurdaya dönen ve içerisinde 12 kişi bulunan minibüsün sürücüsü Faruk Peltek ile yolcular Habib Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet (42), Hasan (46), Ahmet (36) ve Ömer Dedecan (50) ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1’i kadın, 3 kişi kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada, minibüsteki Ali (24) ve İbrahim Halil Söyüncü (26) ile TIR sürücüsü Eser G. ve yanında bulunan Erdal G. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali ve İbrahim Halil Söyüncü’nün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası cenazeler ise uzun süre çabaların ardından hurdaya dönen minibüsten çıkartılarak Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve yetkililer, kaza mahalline gelerek bilgi aldı. Daha sonra araçlar da çekici marifetiyle kaza yerinden kaldırıldı. Minibüsün Şanlıurfa’dan kiralandığı öğrenildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE KAMYON ÇARPIŞTI: 3 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 7 YARALI

Ankara'nın Ayaş ilçesinde öğrenci servisi ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 öğrenci hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Emrehan Ö. (34) yönetimindeki 06 DT 6103 plakalı kamyon ile Beytullah T. yönetimindeki 06 DH 5230 plakalı öğrenci servisi Ayaş Karaçukur mevkiinde kaza yaptı. Kazada 3 öğrenci hayatını kaybederken 7 kişi ise yaralandı. Yaralılar Ayaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  

PİKAPLA OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında pikapla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü yanarak hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 
Kaza, sabah saatlerinde Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüsü belirlenemeyen 33 P 0923 plakalı pikap, iddiaya göre karşı şeride geçerek Alper Balcı idaresindeki 06 AB 2077 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobil yanmaya başladı. Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Alper Balcı, yanarak hayatını kaybetti. Kazada pikapta bulunan Göksel Memduh U. ile Orhan G. ağır yaralandı. Yaralılar yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerine sevk edilen Kulu itfaiye ekipleri otomobildeki yangını söndürmesinden sonra hayatını kaybeden sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı.

VİRAJI ALAMAYAN KAMYON ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ
Kilis’te virajı alamayarak şarampole uçan kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kilis'e gitmekte olan 59 yaşındaki Osman Saygılı idaresindeki 46 AZ 436 plakalı Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait lastik yüklü kamyon, Kilis-Gaziantep karayolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında saat 12.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, 30 metrelik şarampole uçtu. Kazada kamyon sürücüsü Osman Saygılı hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...