Tgrt Haber

Kahvehanede dehşet! Elleri cebinde gelip husumetlisini bıçakladı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2024 07:09 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 08:53

Manisa'da rahat tavırlarıyla kahvehaneye giren Mehmet Y, husumetlisi olan iş yeri işletmecisi Eyüp Deniz'i göğsünden bıçakladı. Yaşanan o dehşet anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Kahvehanede meydana gelen akılalmaz olayda saldırganın rahatlığı izleyenleri şaşkına çevirdi. Manisa​'da bir kahvehaneye giren Mehmet Y. isimli şahıs, husumetlisi olduğu işletmeci Eyüp Deniz'in masasına eli cebinde gelerek bir anda çıkardığı bıçağı Deniz'in sağ göğsüne sapladı.

DEHŞET ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Bıçaklanan Deniz ayağa kalkarak hemen kahvehanenin dışına çıktı. Yaşanan dehşet ve panik anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Eyüp Deniz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Deniz'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olay sonrası kaçan Mehmet Y. ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Mehmet Y. bugün çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...