Tgrt Haber

Kalamış Yat Limanı özelleştirildi: Resmi Gazete'de yayımlandı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
15 Eylül 2024 05:44 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 05:45
Kalamış Yat Limanı özelleştirildi: Resmi Gazete'de yayımlandı

Türkiye’nin ikinci, İstanbul’un en büyük yat limanı olan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için özelleştirme kararı Resmi Gazete'de çıktı. 15 Eylül tarihli karara göre Vahit Karaarslan'a 40 yıllığına satışı onaylandı.

Kalamış Yat Limanı, Ankara Akköprü’deki 32.9 bin metrekarelik Karayolları arsası, Didim’deki bazı alanlara yönelik özelleştirme ihalelerinin onayları Cumhurbaşkanlığı kararlarıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Türkiye'nin ikinci, İstanbul'un en büyük yat limanı olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın işletmesini Vahit Karaarslan yapacak.

Kalamış Yat Limanı özelleştirildi: Resmi Gazete'de yayımlandı - 1. Resim

KOÇ HOLDİNG​ DE TEKLİF VERMİŞTİ

Marina için Koç Holding’in de bulunduğu ihalede en yüksek teklifi veren Vahit Karaaslan’a satışın yapılmasına yönelik karar alındı. Vahit Karaaslan, bedeli ödeyerek devri gerçekleştirirse 40 yıl boyunca yat limanını işletecek. 

Resmi Gazete'de aralarında Kalamış Yat Limanı, Ankara Akköprü’deki 32.9 bin metrekarelik Karayolları arsası, Didim’de arsalar bulunan bazı emlak ağırlıklı özelleştirme ihalelerinin onaylanmasına yönelik Cumhurbaşkanı Kararları yayımlandı.

Kalamış Yat Limanı özelleştirildi: Resmi Gazete'de yayımlandı - 2. Resim

Vahit Karaaslan

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...