Tgrt Haber

Kalaşnikofla takip etti, kaçırmaya çalıştı! Kan donduran mesajlar: Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2024 13:19 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 15:01
Kalaşnikofla takip etti, kaçırmaya çalıştı! Kan donduran mesajlar: Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum

Bursa'da Hasan S. isimli kişinin kız arkadaşı ve ablasına yaptıkları tüyler ürpertti. 26 yaşındaki kız arkadaşının evinin kapısına kalaşnikofla gelip, tehditler yağdıran Hasan S'nin kız arkadaşının ablasına attığı "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum" mesajı kan dondurdu.

Bursa'da meydana gelen olayda 29 yaşındaki Hasan S'nin, kız arkadaşı Sümeyye K. ve ablasına yaptıkları tüyler ürpertti. Hasan Ş. ilk olarak kız arkadaşı Sümeyye K'nın kapısına kalaşnikofla gelip, tehditler yağdırdı. Hasan S. daha sonra Sümeyye K.'nin ablası Hülya K.'ya da sosyal medya hesabından "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" diye mesaj attı. Aldığı mesaj karşısında şoke olan Hülya K. ve kardeşi, tehdit​ mesajları atan Hasan S. hakkında karakola giderek şikayette bulundu.

Kalaşnikofla takip etti, kaçırmaya çalıştı! Kan donduran mesajlar: Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum - 1. Resim

MESAJLAR SOSYAL MEDYADA YAYILINCA YAKALANDI

Sosyal medyada yayılan tehdit mesajlarıyla beraber polis ekipleri şüpheliyi kısa sürede kıskıvrak  yakaladı. Hasan S. ifadesinde "Ben o mesajları atmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli mahkemece tutuklandı.

"KOLUMU ISIRDI, KELEŞLE KAPIMA GELDİ"

Hasan S'nin kız arkadaşına attığı mesajlar attığı tüyler ürpertti. Sosyal medyada ekran görüntüleri paylaşılan ve mesajlardan sonra büyük korku yaşayan Sümeyye K.'nin "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Peşimde geziyor. Keleşle kapıma geldi" sözleri kan dondurdu.

Kalaşnikofla takip etti, kaçırmaya çalıştı! Kan donduran mesajlar: Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum - 2. Resim

"BU KIZIN ORGANLARINI YAKACAĞIM"

Sosyal medyada yayılan mesajlarda şüphelinin, "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" şeklindeki mesajları büyük tepki çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe10 Ekim 2024 13:33

İnsan böyle bir şey yapabilir mi ya inanilmiyor böyle şiddet çok korkutucu

Ali10 Ekim 2024 13:32

Bu neyin nesi yani böyle bir şey yapacak insan kalbi nerede ya

Sonraki Haber Yükleniyor...