Tgrt Haber

Kamera kayıtlarını izleyince şoke oldu! Bu hırsız herkesi hayrete düşürdü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Haziran 2024 10:44 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 11:29

Sivas'ın Gürün ilçesinde hırsız kavganın görüntüleri veteriner hekimi şaşkına çevirdi. Kediler için konulan mama kabını çalan karganın görüntüleri dikkat çekti.

Gürün​ ilçesinde bir veteriner kliniğinde meydana gelen olayda, veteriner hekim​ tarafından dükkan önüne konulan mama kabı sürekli çalınınca, veteriner güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüleri izleyen veteriner hekim hayrete düştü.

Mama kabını çalan hırsızın karga olduğu ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde karganın mama kabını gagasıyla alıp uçtuğu görülüyor. Karganın daha önce de mama kaplarını çaldığı tahmin ediliyor.

Kamera kayıtlarını izleyince şoke oldu! Bu hırsız herkesi hayrete düşürdü - 1. Resim

HIRSIZ​ KARGA ÇIKTI 

Veteriner Bülent Köse, hırsızın karga olduğunu belirterek, “Kliniğimizin önüne her gün düzenli olarak sokak hayvanları aç kalmasın diye mama koymaktayız. Sabahları geldiğimizde mama kapları her kayboluyordu. Kimin aldığını merak ediyorduk. En son güvenlik kameralarından takip ettiğimiz de hırsızın bir karga olduğunu tespit ettik” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...