Tgrt Haber

Kamyonet dolmuşa çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 12 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2022 23:14 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 23:33
Kamyonet dolmuşa çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 12 yaralı

İzmir’de bir kamyonet ile dolmuşun karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Feci kazada 12 kişi yaralanırken, yaşanan can pazarı kameralara anbean yansıdı.

İzmir​'in Buca​ ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada yürekler ağza geldi. B.S. idaresindeki kamyonet​ ile seyir halinde olan M.Ö. yönetimindeki yolcu dolmuşu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savrularak sokakta bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YARALILAR KENDİNİ YOLA ATTI

İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince trafik akışı durdurulurken, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yol ortasında yatan yaralılara müdahale edildi. Ardından ambulanslara alınan 12 yaralı çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyonet dolmuşa çarptı, ortalık savaş alanına döndü: 12 yaralı

KAMYONETİN SÜRÜCÜSÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Öte yandan, dolmuş şoförünün basit yaralamadan aranması olduğu, kamyonet sürücüsünün ise 98 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...