Tgrt Haber

Kamyonete ok gibi saplandı! İstanbul'daki feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2022 16:57 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 17:11
Kamyonete ok gibi saplandı! İstanbul'daki feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükçekmece'de meydana gelen kazada bir otomobil ayı yönde ilerleyen kamyonete arkadan çarpması sonucu ok gibi sapladı. Meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

İstanbul Büyükcekmece'de öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Kaza​, E-5​ karayolu Celaliye Mevkii Kumburgaz istikametinde ilerleyen bir otomobil aynı yönde ilerleyen kamyonete arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada otomobil kamyonete adeta ok gibi saplandı. Kazayı gören vatandaşlar araçtaki insanlara yardıma koşarken bir yandan da durumu ekiplere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Hafif ticari araç içerisinde sıkışan sürücü Kadir Bektaş olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak incelemelere başladı. Bektaş’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Kamyonete ok gibi saplandı! İstanbul'daki feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Kazada hafif yaralanan Tuğrul S. isimli sürücü ise tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Bölgedeki kaza sonrası trafik yoğunluğu yaşandı.

"ÇOK ŞİDDETLİ SES DUYDUK"

Kazanın sesini duyan bir kişi yaşananları anlatarak, “Kaza oluşunu görmedim ama çok şiddetli ses duyduk. Daha sonra vatandaşlarla ilgili yerleri aradık. Sanırım diğer araçtaki kişi hayatını kaybetmiş diğer kamyonetteki adam ise hafif yaralanmış öyle söylendi” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...