Tgrt Haber

Afyonkarahisar'da feci kaza! Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ocak 2023 20:33 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 20:40
Afyonkarahisar'da feci kaza! Kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Afyonkarahisar’da karşı yönden kamyonet ile çarpışıp otomobil takla attı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaralanan iki kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar’da Sedat Ö. kontrolündeki kamyonet​ henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü karşı yönden gelen 73 yaşındaki Bekir A.’nın kullandığı otomobil​ ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçlardan otomobil takla atıp ters dönerek durabilirken, kamyonet ise şarampole girip yan yatarak durdu.

Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Bekir A., ile yanında yolcu olarak bulunan Aynur A.’nın (69) hayatını kaybettiğini belirledi.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Sedat Ö. ile Naim Ö., ambulanslar ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...