Tgrt Haber

Kamyonun freni patladı, 6 aracı hurdaya çevirdi: Ölümden saniyelerle kurtuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ağustos 2024 09:12 - Güncelleme : 08 Ağustos 2024 10:07

Hatay'da freni patlayan hafriyat kamyonu dehşet saçtı. 6 aracı biçerek hurdaya çeviren kamyon, az kalsın bir vatandaşı da altına alacaktı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Hatay​'ın Defne​ ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi'nde yaşanan olayda; ağır tonajlı bir kamyon​ trafikte ilerlerken aniden freninin patlaması sonucu kontrolünü kaybetti.

Freni patlayan kamyon, yokuş aşağı hızla ilerleyerek park halindeki 6 araca çarparak durabildi. Kamyonun neden olduğu dehşet anları ve kaldırımda yürüyen bir vatandaşın saniyelerle ölümden kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamyonun freni patladı, 6 aracı hurdaya çevirdi: Ölümden saniyelerle kurtuldu - 1. Resim

"KAMYONLAR ÇOK HIZLI GEÇİYOR"

Kamyonun dehşet saçtığı kazaya şahit olan Mahmut Altındağ isimli vatandaş, "Burada çok büyük bir kaza oldu. Buradan geçerken çok hızlı geçiyorlar. Allah'tan kazada ölen ve yaralanan olmadı. Ne olduğunu anlamadık. Büyük bir ses geldi. Hemen gidip baktık. Kamyon arkadan 2 araca vurdu. Biz burada otururken gerçekten korkuyoruz. Freni patlayan kamyon yaklaşık 5 ila 6 araca çarptı. Araçlara çarparak durabildi. Allah'tan ölen olmadı ama böyle devam ederse olacak. İşimden dolayı gün boyu oturuyorum. Araçlar çok hızlı geçiyor, bilhassa bu kamyonlar çok hızlı geçiyorlar" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...