Tgrt Haber

Kan donduran cinayette sır perdesi aralandı: Oğullarının intikamı için tetikçi tuttular

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 13:11 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 14:38
Kan donduran cinayette sır perdesi aralandı: Oğullarının intikamı için tetikçi tuttular

Denizli'de işe gitmek için aracına binen gencin katledildiği cinayettin sır perdesi aralandı. Genci 3 el ateş ederek öldüren zanlının, tetikçi olduğu belirlendi. Tetikçiyi tutanların da geçen yıl öldürülen bir gencin anne ve babası olduğu ortaya çıktı.

Denizli​'nin Serinhisar​ ilçesinde 10 Ağustos'ta meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Kemal Akköse, işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada silahlı saldırya uğradı. Pompalı tüfekle 3 el ateş edilen Kemal Akköse, olay yerinde hayatını kaybetti.

CİNAYET​ FAİLİNİN KARDEŞİ ÇIKTI

Hayatını kaybeden Kemal Akköse'nin, geçen yıl 17 yaşındaki İsmail Yalçın ve 19 yaşındaki Hasan Akköse'nin öldürülüp kuyuya atıldığı cinayetinin faili tutuklanan Mustafa Akköse'nin kardeşi olduğu öğrenildi.

"SÖZ İNTİKAMINI ALACAĞIM KUZUM"

Soruşturmada gözaltına alınan Hasan Akköse'nin babası Yaşar Akköse ile olaydan saatler önce “Söz intikamını alacağım kuzum” ve “Biz bize yapılanı unutmayız” şeklinde paylaşım yapan annesi Aynur Kural tutuklandı. "Kan gütme düşüncesiyle öldürme" ve "azmettirme" suçlarından tutuklanan şüphelilerin, para karşılığında anlaştığı tetikçi Şakir Hüsünbeyi (22) saklandığı bağ evinde yakalandı.

KEMAL AKKÖSE (SOLDA) VE MUSTAFA AKKÖSE (SAĞDA)

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Cinayeti işlemek için borçlarının ödenmesi karşılığında aileyle anlaşan Şakir Hüsünbeyi de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçunu itiraf eden Şakir Hüsünbeyi'nin, kuyu cinayetinde öldürülen Hasan Akköse ile İsmail Yalçın ile arkadaş olduklarını ve cinayeti onların intikamını almak için işlediğini iddia ettiği öğrenildi.

3 GÜN BÖLGEDE KEŞİF YAPMIŞ

Öte yandan tetikçinin cinayetten önce 3 gün bölgede keşif yaptığı kaydedilen tetikçinin suçu işlediği anlarda tutuklu babanın da gözcülük yaptığı öne sürüldü.

TETİKÇİ ŞAKİR HÜSÜNBEY

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...