Tgrt Haber

Kan donduran iş kazası! İşçinin makineye sıkışan eli koptu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Temmuz 2024 06:24 - Güncelleme : 12 Temmuz 2024 06:51

Pendik'te kalıp imalatı yapan bir iş yerinde feci bir kazada kadın işçinin eli koptu. Eli kopan kadın hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili çalışma başlatıldı.

İstanbul Pendik​'te bir iş yerinde feci bir iş kazası​ meydana geldi. Saat 01.00 sıralarında Pendik Güllübağlar Mahallesi Memlük Sokak üzerinde bulunan bir kalıp imalatı üzerine çalışan bir iş yerinde baskı makinesinde bir işçinin eli sıkıştı.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kadın elinin sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kan donduran iş kazası! İşçinin makineye sıkışan eli koptu - 1. Resim

Eli kopan kadın ambulansa bindirilerek Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın gerçekleştiği yerde güvenlik şeridi çekilerek önlem alındı. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...