Tgrt Haber

Kanala düşen araçtan burnu kanamadan çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Şubat 2024 00:10 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 00:17
Kanala düşen araçtan burnu kanamadan çıktı 

Muğla’nın Marmaris ilçesinde virajı alamayan bir araç kenarındaki bariyerlere ve çöp konteynırına çarparak kanala düştü. Otomobili kullanan şoför burnu bile kanamadan araçtan çıkarıldı.

Marmaris​'te meydana gelen kazada Mustafa Münir Elgin Bulvarı'nda otogar istikametine seyir halinde olan otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarında bulunan çöp konteynırına ardından yol kenarındaki su gider kanalına girdi.

Çevredeki vatandaşların kazayı görmesi üzerine 112 acil ihbar hattına çağrı yaptı. İtfaiye, ambulans ve trafik ekipleri olay yerine sevk edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı Marmaris İtfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan sürücü gelen sağlık ekiplerinin ilk kontrolünün ardından ambulansa binmeyi kabul etmedi.

Kanala düşen araçtan burnu kanamadan çıktı  - 1. Resim

BURNU BİLE KANAMADI!

Kanalın içine sıkışan otomobilden burnu bile kanamadan çıkan araç sürücüsü aracının başından ayrılmadı.

Kanala düşen araçtan burnu kanamadan çıktı  - 2. Resim

15 gün önce de 24 yaşındaki bir askerin kaza yaparak ölümüne neden olan aynı noktada yaşanan kazanın ardından kullanılamayacak hale gelen otomobil​ çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...