Tgrt Haber

Avrupa'da skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi: PKK yandaşları İtalya sokaklarında

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Yeni Şafak
05 Haziran 2022 19:13 - Güncelleme : 05 Haziran 2022 19:42
Avrupa'da skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi: PKK yandaşları İtalya sokaklarında

Türkiye’nin Suriye’de PKK’ya yönelik dev operasyonun hazırlıklarını sürdürürken, eli kanlı terör örgütü PKK yandaşları İtalya'nın başkenti Roma'da ellerinde paçavra ve terörist başının posterlerini taşıyarak gösteri düzenledi. Roma’nın adeta Kandil’e döndüğü olayda gösteriye katılan Palermo Belediye Başkanı Leoluca Orlando'dan skandal bir paylaşım geldi.

Türkiye'nin Suriye​'deki PKK​ inlerine yönelik operasyon​ hazırlıkları sürerken, operasyondan rahatsız olan eli kanlı terör örgütü PKK yandaşları Avrupa’da sokağa döküldü. Fransa’dan gelen skandal  ‘ideolojik kamp’ görüntülerinden sonra İtalya’nın başkenti Roma’da aynı görüntülere sahne oldu.

ADETA AVRUPA​ DEĞİL KANDİL

Avrupa’nın adeta Kandil’e döndüğü son günlerde Roma’da toplanan eli kanlı terör örgütü PKK yandaşları, örgüt lehine yürüyüş düzenledi.

PKK'nın sözde gençlik hareketlerince organize edilen yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçaları taşındı, örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri taşındı.

https://twitter.com/LeolucaOrlando1/status/1533050741388091395

“TÜRKİYE’YE KARŞI ROJAVA’NIN YANINDAYIZ”

Yürüyüşe katılan İtalya'nın en büyük şehirlerinden birisi olan Palermo'nun Belediye Başkanı Leoluca Orlando adeta örgüt savunuculuğuna soyundu. Leoluca Orlando yaptığı açıklamada, "Türk işgaline karşı ve barış hakkını savunmak için bu gösteriye katılıyorum. Türkiye’ye karşı Rojava'nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Yeni Şafak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...