Tgrt Haber

Kandıra sahilinde vahşet! Başı, el ve ayakları olmayan kadın cesedi kıyıya vurdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2023 11:39 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 11:43

Kocaeli'nin Kandıra sahilinde başı, eli ve ayağı olmayan kadın cesedi bulundu. Parçalanmış cesedin kimliği tespit edilemezken, dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli​'nin Kandıra​ ilçesinde sahilde korkunç bir olay meydana geldi. Parçalanmış bir cesedin kıyıya vurduğu ortaya çıktı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, dün Sardala Koyu mevkiinde dolaşan vatandaşlar, kıyıya vurmuş ceset​ olduğunu tespit etti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Olay yerine gelen ekipler, bölgede inceleme başlattı. Kadına ait olduğu belirlenen cesedin, başı, el ve ayaklarının olmadığı öğrenildi. Kimliğinin tespit edilemediği ceset otopsiye alındı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin dehşet verici görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde ellerinin, ayaklarının ve başının olmadığı görülen cesedin, sahile vurduğu görülüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...