Tgrt Haber

Kanyonda selfie çekmek istedi, 35 metreden kayalıklara çakıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Aralık 2022 17:47 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 19:03
Kanyonda selfie çekmek istedi, 35 metreden kayalıklara çakıldı

Antalya’da Köprülü Kanyon'da selfie çekmek isteyen bir Rus, dengesini kaybedince 35 metre yükseklikten kayaların üstüne düştü. Bölgeye sağlık ekipleri yönlendirilirken yapılan incelemede adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Antalya'da öğle saatlerinde Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon'a gezmeye giden Rusya​ vatandaşları Stanislav İvanchenko (35), Natalia Fılımonova (54) ve Anna Fılımonova (34) selfie​ çekmek için uçurumun başına gitti. Stanislav İvanchenko, tam selfie çektiği sırada dengesini kaybederek 35 metre yüksekliken kayalıkların üstüne çakıldı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İlk müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan şahsın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Yakınları ise olay yerinde gözyaşlarını tutamadı. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kanyonda selfie çekmek istedi, 35 metreden kayalıklara çakıldı
Olayla ilgili inceleme devam ediyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...