Tgrt Haber

Kapkaç çetesi Diyarbakır Emniyetinden kaçamadı: ‘Aport’ operasyonu nefes kesti!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2023 08:58 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 09:08

Birçok olaya karışan ve sabıkaları kabarık olan kapkaç çetesi Diyarbakır Emniyetinden kaçamadı. Nefes kesen ‘Aport’ operasyonu ile 10 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Suçla Sinerjik Mücadele Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, hırsızlık​ ve kapkaç​ çetesi üyesi şüpheliler, “aport” operasyonu ile yakalandı.

10 ŞÜPHELİ​ YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğünce başlatılan Suçla Sinerjik Mücadele Projesi çerçevesinde hırsızlık ve kapkaç olaylarına karışan çete​ üyelerinin yerleri planlı çalışmalar neticesinde tespit edildi. 10 şüpheli, eş zamanlı operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Diyarbakır'da düzenlenen Aport operasyonu nefes kesti.

FİRARİ HÜKÜMLÜ KARDEŞİNİN KİMLİĞİYLE YAKALANDI

Zanlılardan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D.’nin Irak’akaçma plana yaparken yakalandı. Kardeşinin kimliğini kullanan şüpheli parmak izinde A.D. olduğu ve kardeşinin de araması olduğu belirlendi.

Şüpheliler, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...