Tgrt Haber

Kaputu açılınca zincirleme kazaya yol açtı: TEM’i kilitleyen kazada 8 kişi yaralandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2022 16:30 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 16:43
Kaputu açılınca zincirleme kazaya yol açtı: TEM’i kilitleyen kazada 8 kişi yaralandı

Sancaktepe’de kaputu açılan taksi kazaya neden oldu. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Sancaktepe​'de saat 13.30 sularında meydana gelen olayda, 34 TES 65 plakalı ticari taksinin seyir halindeyken kaputu açıldı.

8 KİŞİ YARALANDI

Şoförün ani fren yapması sonucu arkadan gelen 2 araç zincirleme kaza​ yaptı. Taksi​ sürücüsü ve araç içerisinde bulunan 2 kişi, diğer iki araç içerisinde bulunan kişiler de dahil toplamda 8 kişi yaralandı.

Kazayı görenler durumu polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı vatandaşları ambulans ile hastaneye sevk etti. Kaza nedeniyle trafik oluşan yol, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

"TAKSİNİN KAPUTU AÇILDI"

Kazaya karışan Ziyaaddin Kuzu, "Taksinin kaputu açıldı. Ondaki ısı yalıtımı üzerimize gelince görüş açımızı kaybettik. Kaput açılınca taksi ani durmak zorunda kaldı, biz de kaza yaptık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...