Tgrt Haber

Hava sıcaklıkları düşüyor! Kar geliyor

15 Kasım 2016 12:31
Hava sıcaklıkları düşüyor! Kar geliyor

Meteorolojiye göre ülke genelinde sıcak 5-10 derece düşerken, kuzey kesim parçalı bulutlu, iç kesimlerde karla karışık yağmur, Akdeniz ve çevresinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları ile bugün (Salı)akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri ile Yozgat ve Sivas çevreleri ile gece saatlerinden sonra Kırşehir, Nevşehir, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu, Erzincan'ın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıkları düşüyor! Kar geliyor

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...