Tgrt Haber
Gündem - Gündem
2 saat 36 dakika önce

Şanlıurfa'da korku dolu anlar! Dev hortum kameralara böyle yansıdı

Şanlıurfa'da günlerdir süren sağanak yağış sonrası beklenmedik görüntülere sahne oldu. Atatürk Barajı Göleti'nde oluşan dev hortum, cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - İşte bölgeden ilk görüntüler
2 saat 48 dakika önce

Son dakika! Bursa'da eğitim uçağı düştü: 2 pilot hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Bursa'nın Yenişehir ilçesinde eğitim uçağı düştü. Yenişehir Havalimanı apron kısmında yaşanan kazada 2 pilot hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
3 saat 5 dakika önce

Hava sıcaklıkları düştükçe düştü! Termometreler 1 dereceyi gösterdi: Erzurum'da sobalar kurulmaya başlandı

Eylül aynının son günlerinde yurdun büyük bölümünde hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüşler yaşandı. Türkiye'nin en soğuk illerinin başında gelen Erzurum'da termometreler 1 dereceye kadar düştü. Bazı bölgelerde soba yakılmaya başlandı.
 - Şiddetli yağış 31 ili vurdu!
3 saat 47 dakika önce

Şiddetli yağış 31 ili vurdu! Yurt genelinde 2 can kaybı var

Hafta sonu ülke genelinde yaşanan sağanak yağışlar sonrası acı tablo belirginleşti. 31 ilde etkili olan yağışlar sonrası Trabzon'dan ve Kahramanmaraş’tan birer can kaybı haberi geldi. Sel baskınları büyük maddi hasara neden oldu. İşte detaylar
Gündem - Gündem
4 saat 22 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu! Zehir tacirlerine büyük operasyon! Tonlarca ele geçirildi

Bakan Yerlikaya 32 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “"Narkoçelik-40" operasyonlarında 3 Ton 972 kg uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 125 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
 - 2 ile turuncu 5 ile sarı kodlu uyarı!
5 saat 53 dakika önce

Meteoroloji'den 2 ile turuncu 5 ile sarı kodlu uyarı geldi! Yeni haftada hava durumuna dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Eylül Pazartesi günü hava durumu raporunu yayımladı. Uyarı haritasında 2 il turuncuya 5 il sarıya boyandı. Yaşanabilecek tehlikelere karşı bir ilimizde okullar tatil ilan edildi. Hava sıcaklığı bazı bölgelerde 5 dereceye kadar mevsim normallerinin altında sürecek. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 12 dakika önce

Trafikte korku dolu anlar: E-5'te alev topuna döndü

E-5 karayolu Şirinevler'de bir araçta yangın çıkarak adeta alev topuna döndü. Trafikte korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - "Ahlaki çöküş içerisindeler"
10 saat önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ABD'de açıklamalar: Asla özünüzü unutmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASK) Yemeği'nde konuşma yaptı. Birleşmiş Milletler oturumuna katılmak için ABD'de bulunan Erdoğan temaslarını sürdürüyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından detaylar...
Gündem - Gündem
10 saat 25 dakika önce

Gazla freni karıştırdı midyeciye daldı! Çengelköy'de dehşet anları

Çengelköy'de pazar akşamı midyeci önünde yemek yiyen insanlar dehşet dolu anlar yaşadı. Gazla freni karıştırdığı öğrenilen bir kişi park halindeki araca çarptı. Sürüklenen araç yemek yiyenleri ezdi. Sıkışan bir kişinin durumu ciddi.
 - Polisin elinden alıp ateşledi: Şehidimiz var
11 saat 5 dakika önce

Son dakika | Ümraniye'de polisin silahını alan saldırgan ateş açtı: Kadın polis şehit oldu

Son dakika: Ümraniye'de polislere silahlı saldırı düzenlendi. Polislerin uygulama yaptığı sırada bir polisin silahını aldığı belirtilen saldırgan ateş açtı. Ağır yaralanan polisin şehit olduğu öğrenildi. Yakalanan 19 yaşındaki saldırganın 26 suç kaydı olduğu tespit edildi.
Gündem - Gündem
11 saat 32 dakika önce

Zonguldak'ta eğitime ara! Valilik duyurdu

Zonguldak Valiliği olumsuz hava koşulları sebebiyle turuncu kod verilen şehirde yarın eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. İlde pazartesi günü okullar tatil edildi.
 - Birçok il için uyarı: Önleminizi alın!
12 saat 6 dakika önce

Meteoroloji ve AFAD paylaştı: 2 il için turuncu, 5 il için sarı kodlu uyarı yapıldı!

AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aldığı son bilgilere dayanarak, Karadeniz Bölgesi için önemli bir yağış uyarısı yaptı. Özellikle 2 il için verilen turuncu kodlu uyarı ile olumsuz durumlara karşı önlem çağrısı yapıldı.
 - Alev alan aracın kaputunda yanarak can verdi
12 saat 53 dakika önce

Sakarya'da korkunç ölüm! Kaza sonrası alev alan araçtan yanarak can verdi 

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana gelen feci kazada otomobil bir anda yanmaya başladı. Alev topuna dönen otomobilin sürücüsü eşi yanarak can verdi. Korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi. 
Gündem - Gündem
13 saat 8 dakika önce

Kütahya’da 2 çocuğunu kurtaran baba aynı suda boğuldu!

Kütahya'nın Ilıca Kaplıcaları Soğuksu mevkiinde meydana gelen olayda, Cemal Güneş isimli vatandaş, çocuklarıyla birlikte piknik yaparken beklenmedik bir felaketle karşılaştı. Yaklaşık 2 metre derinliğindeki, termal atıklarla kirlenmiş su birikintisine düşen çocuklarını kurtarmak suya atlayan Güneş, boğularak can verdi.
Gündem - Gündem
13 saat 37 dakika önce

Trabzon'daki heyelan anı kameraya yansıdı! Korku dolu anlar anbean kaydedildi 

Dün Trabzon'da etkili olan sağanak yağış sonrası Araklı, Arsin, Sürmene ve Yomra ilçelerinde heyelan meydana geldi. Araklı ilçesinde meydana gelen toprak kayması ilçe sakinleri tarafından anbean kaydedildi. Korku dolu anlar kameraya yansıdı. 
 - Dev ekrandan dünyaya seslendi 
13 saat 48 dakika önce

Times Meydanı'nda Türkiye reklamı! Dev ekrandan dünyaya seslendi 

New York'un ünlü meydanı Times'da Türkiye'nin reklamı yer aldı. Meydandaki dijital panolara Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, 'dünyanın bağlantı noktası' anlamına gelen "Nexus of the World" mesajını yansıttı. 
 - Şehidin son videosu yürekleri dağladı
14 saat 22 dakika önce

Muşlu şehidin son videosu yürekleri dağladı: "Dedeleri tarih yazan torunlar..."

Muş şehidine ağlarken, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit 2 Operasyonu'nda şehit olan Muşlu Sözleşmeli Piyade Er Maşallah Abakay'ın son paylaştığı video da yürekleri dağladı...
 - Mutluluk yolculuğu felakete dönüştü!
16 saat 4 dakika önce

Erzurum'da mutluluk yolculuğu felakete dönüştü: 2 ölü, 1 yaralı!

Erzurum’da bir otomobilin su kanalına uçması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kazayı yapanların, Erzurum’a kızlarının üniversite kaydını yapmak için gittikleri öğrenildi.
Gündem - Gündem
16 saat 33 dakika önce

Hatay’da barajda kaybolan 4 kişiden acı haber!

Barajda suyun içinde kaybolan 5 kişiden 4'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Ekiplerin barajda arama çalışmaları hava kararıncaya kadar devam etti.
 - Türk bilim insanları özel kod yazarak işaretledi
16 saat 45 dakika önce

İzmir Körfezi'ndeki çevre kirliliğinin haritası uzaydan görüntülendi! Türk bilim insanları özel kod yazarak işaretledi

İzmir Körfezi'nde kirlilik ve kötü koku krizi devam ediyor. Kirliliğin kaynağını belirlemek ve sorunu çözmek için çalışmalarını sürdüren Bilim Kurulu akademisyenleri, uydu görüntülerinden faydalanarak körfezdeki kirliliğin haritasını çıkardı. Kirliliği tespit etmek için özel kod yazan bilim insanları, uyguladıkları teknik sayesinde sudaki kirlilik değişimlerini dakikalar içinde tespit edebilecek bir model geliştirdi.
Sona Git