Tgrt Haber

Kar yağışı İstanbul'u felç etti

17 Şubat 2015 17:32
Kar yağışı İstanbul'u felç etti

İstanbul'da beklenen kar yağışı özellikle akşam saatlerinde etkili olmaya başladı. Yoğun yağışın ardından megakentte trafik adeta felç oldu.

Akşam iş çıkışı evlerine gitmek isteyen İstanbullular büyük sıkıntı yaşıyor. Kar yağışının etkili olduğu Avrupa yakasında metrobüsler hareket etmekte zorlanıyor. Beylikdüzü'ne giden metrobüsler Avcılar'da durdu. Yüzlerce insan metrobüsler içinde bekliyor. Bazı yolcular ise metrobüsten inip yürüyerek yollarına devam ediyor. Zincirlikuyu'ya yönüne giden metrobüsler ise Beylikdüzü durağında kontak kapattı. İstanbul'da etkili olan kar yağışının, yarın da şiddetini arttırarak devam etmesi bekleniyor. Kaza saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde meydana geldi. Kar ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda çok sayıda araç birbirine girdi. Alınan bilgiye göre, etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde kayan araçlar kazaya neden oldu. 50 metre arayla ilki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. TIR ve kamyonların da karıştığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde çift yönlü olarak trafiğe kapandı. 40’a yakın aracın karıştığı kazada araç içinde sıkışan yaralılar olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri, kapanan yol nedeniyle olay yerine henüz ulaşamadı.
 
TEM'İN EDİRNE YÖNÜ ULAŞIMA KAPANDI
 
Zincirleme kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Edirne istikameti ulaşıma kapandı. Trafik ekipleri, küçük araçların emniyet şeridinden geri dönmesini sağlarken, araçlar 7 kilometre mesafedeki Kumburgaz üzerinden E-5 Karayolu'na yönlendirildi. Bu arada, kaza yapan araçların içinde sıkışan sürücüler ve yolcular da itfaiye ekiplerinin gelmesini bekliyor. Öte yandan, TEM Otoyolu'nun İstanbul istikamenin açık olduğu, ancak trafiğin kontrollü olarak verildiği gözleniyor.
 
TRAFİK FELÇ OLDU
 
Yoğun kar yağışının ardından İstanbul trafiği iş çıkışı adeta durma noktasına geldi. Saat 17.09 itibarıyla aşağıdaki görüntü oluştu...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...