Tgrt Haber

Kara Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 1'i mahrem imam 13 gözaltı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2024 09:05 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 09:48
Kara Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu: 1'i mahrem imam 13 gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü2nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturmada, aralarında mahrem imamın da olduğu 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki FETÖ yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik soruşturmada çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı​, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki 'mahrem hizmetler' yapılanmasına yönelik soruşturma başlattı. Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada kapsamında ekipler çalışmalara başladı.

MAHREM İMAM DA GÖZALTINDA

Sabit telefon hatları üzerinden FETÖ'nün sözde 'sivil imamları' ile bağlantı kurdukları belirlenen biri daha önceden ihraç edilmiş, 11'i ilişiği kesilmiş olan askeri personel ile biri 'mahrem imam' olmak üzere toplamda 13 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için düğmeye bastı. Polislerin operasyonlarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...