Tgrt Haber

Karabükspor 0 - 1 Trabzonspor ilk yarı maç sonucu

15 Şubat 2014 19:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08
Karabükspor 0 - 1 Trabzonspor ilk yarı maç sonucu

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Karabükspor, Trabzonspor'u ilk yarı 1- 0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ile deplasman karşı karşıya geldi. Saat 19:00'da başlayan karşılaşmayı hakem hakem Süleyman Abay yönetti. Maç heyecanını buradan takip edebilirsiniz.
KARABÜKSPOR-TRABZONSPOR: 0- 1
-MAÇLA İLGİLİ İŞTE TÜM AYRINTILAR-
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45. dakika: İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.
43. dakika: Karabükspor'da sakatlık geçiren Larrys Mabiala oyundan çıkarken Murat Akça oyuna girdi.
42. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Mustafa'nın kafasıyla içeriye çevirdiği top kaleci Waterman'da kaldı.
40. dakika: Gelişen Trabzonspor atağında rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluşan Adrian, yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
38. dakika: Bu kez sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
37. dakika: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Yiğit'in vuruşunda Onur son anda topu kornere gönderdi.
35. dakika: Orta alanda Zokora ve Musa arasında gerçekleşen ikili mücadelede Zokora kısa bir sakatlık geçirdi ama icddi bir durumu yok ve oyuna devam ediyor.
33. dakika: Gelişen Karabükspor atağında sol kanatta topla buluşan Erkan'ın ceza alanına ortasında Eneramo'nun kafa vuruşu kaleci Onur'da kaldı.
32. dakika: Hızlı gelişecek olan Trabzonspor atağını kesen Musa Çağıran sarı kart gördü.
30. dakika: Trabzonspor atağında rakip yarı alanda sğ çaprazda topla buluşan Olcan, Adrian'a yerden pas attı. Adrian'ın gelişine vuruşu üstten dışarıya gitti.
28. dakika: Sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında Erdem'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
27. dakika: Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Furkan'ın ceza alanına ortasında top kaleci Onur'da kaldı.
25. dakika:
Karabükspor aynı noktadan bir serbest vuruş daha kullandı. Erdem'in doğrudan kaleye gönderdiği sert topu Onur son anda kornere gönderdi.
23. dakika: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına Erdem'in ceza alanına ortasında Eneramo, topu kontrol etmek isterken savunma araya girdi.
21. dakika: Karabükspor atağında Colman'dan sıyrıldı ama Aykut'u da geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
20. dakika: Trabzonspor atağında Adrian'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Bosingwa'nın ceza alanına ortasında savunma araya girdi.
18. dakika: Trabzonspor atağında Colman'ın rakibin arkasına gönderdiği ara pasına Emre hareketlenmedi.
16. dakika: Yine sağ kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında Eneramo'nun ceza alanı ön bölümüne gönderdiği topu savunma karşıladı.
15. dakika: Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
13. dakika: Sap kanattan gelişen Karabükspor atağında Erdem'in ceza alanına ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.
12. dakika: GOL! Emre Güral. Sol kanattan hızlı gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Mabiala topu ıskalayınca Emre, kale sahası içinde zor da olsa topu dokundu ve golü attı.
11. dakika: Mücadele tempolu oynanıyor. İki takım da birbirine henüz üstünlük kuramadı. Orta alanda kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.
10. dakika: Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından sol kanatta topla buluşan Colman, ceza alanındaki arkadaşıyla duvar pası yapıp dar açıdan vuruşunu yaptı ama savunmanın müdahalesiyle top kornere gitti.
8. dakika: Trabzonspor atağında rakip yarı alanda topla buluşan Olcan, Sow'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
7. dakika: Karabükspor atağında Erdem'in ceza alanına ortasında Onur, topun sahibi oldu.
5. dakika: Bu arada kaleci Onur, kısa bir sakatlık geçirdi ama ciddi bir durumu yok ve oyuna devam ediyor.
3. dakika:Ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Rakip yarı alana yükseltilen topu İlhan, Eneramo'ya indirdi ve Eneramo, ceza alanı içi sol çaprazında Onur'la karşı karşıya kaldı ama vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
2. dakika: Karabükspor savunmasında topla buluşan Mabiala'nın rakip savunma arkasına gönderdiği top kaleci Onur'da kaldı.
1. dakika:Mücadele Karabüksporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...
İki takım oyuncuları karşılaşmayı yönetecek hakemler eşliğinde sahaya çıkıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kardemir Karabükspor deplasmanında boy gösterecek.
Saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem Süleyman Abay düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise İsmail Şencan.
STAT: Necmettin Şeyhoğlu
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Süleyman Abay
KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak, İlhan, Furkan, Musa, Samba Sow Erkan, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Özer, Zokara, Adrian, Colman, Olcan, Emre Güral
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı
MALOUDA, BAMBA VE HENRIQUE YOK
Trabzonspor kafilesinde, sakatlıkları bulunan Malouda ve Bamba'nın yanı sıra Henrique, Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Soner Aydoğdu ve Gökhan Alsan kadroda yer almadı.
TRABZON'UN DEPLASMANDA FOBİSİ
Trabzonspor Süper Lig’de deplasmanda oynadığı son 6 maçta galibiyet alamadı. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor karşısında 3-2’lik Galatasaray karşısında 2-1’lik skorlarla kaybeden Trabzonspor takımı Fenerbahçe ve Ç.Rizespor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor en son 23.09.2013 tarihinde Kayserispor karşısında deplasmanda kazanmıştı.
KARABÜK'TEN 20 MAÇTA 33 PUAN
Karabükspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 20 maçta 33 puan topladı. Karabükspor böylece 20.haftalar itibariyle tarihinin en başarılı sezonuna ulaştı. Karabükspor 1997-98 ve geçen sezon 20.haftada 28 puan toplamıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...