Tgrt Haber

Karabük'te ilginç damat şakası: Oto yıkamada köpük banyosu yaptı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ağustos 2024 19:25 - Güncelleme : 11 Ağustos 2024 19:40
Karabük'te ilginç damat şakası: Oto yıkamada köpük banyosu yaptı!

Karabük'te yaşanan ilginç olay, sosyal medyada günün konuşulanları arasına girdi. Düğün sonrası geleneksel şakaların dışına çıkan bir grup arkadaş, damadın üzerinde köpük partisi düzenledi.

Oto yıkamada bu sefer araç değil damat​ yıkandı. Karabük​'te bir damadın düğünün ardından arkadaşları tarafından oto yıkamaya götürülüp yıkandığı anlar, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

"TERLEDİYDİM, İYİ OLDU"

Dünyaevine giren Yusuf Ballı, arkadaşları tarafından oto yıkamaya götürüldü. Kendini arkadaşlarına bırakan damat, köpüklenip tazyikli suyla yıkandı. "Terlediydim, iyi oldu" diyen damadın tebessüm ettiren o anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Karabük'te ilginç gelin damat şakası: Oto yıkamada köpük banyosu yaptı! - 1. Resim

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada paylaşılan video, kısa sürede viral hale geldi. Kullanıcılar, hem olayın eğlenceli yönüne hem de arkadaşların fikirlerine hayranlıklarını dile getirdi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...