Tgrt Haber

Karadeniz gazında son viraj! Bakan Dönmez: Türkiye'nin yeni enerji üssü yükseliyor, kara göründü

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
12 Ekim 2022 23:32 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 23:41

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin heyecanla beklediği Karadeniz doğal gazına ilişkin sosyal medya hesabından yeni paylaşım yaptı. Dönmez paylaşımında, 'Türkiye'nin yeni enerji üssü yükseliyor. Karadeniz gazında artık son virajları dönüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Karadeniz​ gazında 2023 Mart ayı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Türkiye​'nin Karadeniz'deki doğal gaz​ keşfinin ardından geçen 2 yılda yeni keşif​ ve gazı çıkaracak proje çalışmaları da sürüyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sosyal medya hesabı Twitter’da Karadeniz doğal gazına ilişkin paylaşım yaptı.

KARA GÖRÜNDÜ!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Takvim yaprakları bir bir azalırken, yerin 2.200 m. altında Türkiye'nin yeni enerji üssü yükseliyor. Karadeniz gazında artık son virajları dönüyoruz. Kara göründü. Tünelin ucundaki ışık belirdi.

https://twitter.com/fatih_donmez/status/1580282541415993344

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...