Tgrt Haber

Bakan Karaismailoğlu’ndan heyecanlandıran paylaşım: Bir sürprizimiz var

25 Mart 2022 09:47 - Güncelleme : 25 Mart 2022 10:00

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Tokat Havalimanı’nın açılacağını hatırlatarak pazartesi günü ise bir sürprizin müjdesini verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz hafta sonu açılan 1915 Çanakkale Köprüsü ve bugün açılacak olan Tokat Havalimanı’nı Twitter anasayfasına taşıdı.

Kişisel hesabından yaptığı paylaşımda pazartesi günü de bir sürpriz olacağının müjdesini veren Bakan Karaismailoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"DURMAK YOK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, ''6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!''

https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1507075167578726404

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...