Tgrt Haber

Son dakika: Karaköy'de 5 katlı tarihi bina saniyeler içinde toz oldu! Çökme anı kamerada

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Nisan 2023 15:28 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 15:57

Son dakika: İstanbul Karaköy’de 5 katlı metruk binada tadilat yapılırken kısmi çökme meydana geldi. Yaklaşık 9 saat sonra tamamen yıkılan binanın çökme anı kameralara yansırken, ortalığı yoğun toz bulutu kapladı.

İstanbulKaraköy'de Kemeraltı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı metruk binada sabahın erken saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle yola beton parçaları döküldü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yola şerit çekerek Beşiktaş istikametini araç trafiğine kapattı.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Tedbir amacıyla, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvayı, Karaköy - Tophane arasında seferlerini durdurmuştu.

Metro İstanbul Twitter’dan yaptığı açıklamada, “T1 Kabataş-Bağcılar hattımızda bölgede bulunan bir binanın yıkılma riski nedeniyle emniyet güçleri tarafından seferlerimiz Karaköy-Tophane arasında durdurulmuştur. Seferlerimiz Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılmaktadır. Eminönü-Kabataş arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/metroistanbul/status/1643844512773439488

150 YILLIK BİNA SANİYELER İÇİNDE TOZ OLDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; 150 yıllık olduğu öğrenilen bina ilk çökmeden yaklaşık 9 saat sonra tamamen çöktü. Binanın tamamen çökmesiyle birlikte ortalığı toz bulutu kapladı. Çökme sırasında yakından geçen vatandaşlar panikle etrafa kaçtı.

Vatandaşların yaşadığı panik kameraya yansıdı. Çökme sonra çevrede bulunan araçlar da tozla kaplandı. Binanın enkazı ise havadan görüntülendi.

Olay yerinde bulunan itfaiye ekipleri tozun daha fazla yayılmaması için sulama çalışması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...